Translate

12 Ağustos 2011 Cuma

Atatürk'ün "Ordu"su

Uzun zamandır kullandığımız ve gurur duyduğumuz bir slogandı Atatürk’ün “Ordu”su . Herkes bilir Ordulu vatanına , milletine , değerlerine , atalarına bağlıdır . Yani bu slogan tam bize göreydi.

10 Ağustos günü bizi mutlu eden bir olay gerçekleşti. Can dostumuz Azerbaycan’ın Makedonya ile oynadığı maçta bize pankartlı bir selam gönderdiler . Bu mutluluk verici ama asıl mutlu eden ve gurur veren pankartta “ATATÜRK’ÜN ORDU’SUNA SELAM OLSUN” yazmasıydı . Bizle bu kadar özdeşleşen bir slogan sınırlarımızı aşmış Azerbaycan’da bile bilinir olmuş. Atatürkçülüğün suç gibi gösterildiği bu günlerde Ordu’muz hep farkını göstermiş ve dik duruşunu bozmamıştır . Son nefesimize kadar Ordu’muz , Türkiye’miz ve Atatürk’ümüz için savaşmaya devam edeceğiz. Sözün hakkını vermek boynumuzun borcudur . Biz Atatürk’ün “Ordu”suyuz , bölücülerin, şeriatçıların korkusuyuz !

Atatürk’ün Ordu’sundan da Azerbaycan’a selam olsun . Ulu Önderimizin de dediği gibi : “ Azerbaycan’ın sevinci bizim sevincimiz , derdi bizim derdimizdir.”

Ordu unutmaz , Fidangör unutmaz ! Varol Azerbaycan , Varol Sector 11 !

1 yorum:

  1. İlk maçta büyük Azerbaycan ve Türkiye bayrağıyla kale arkasından veriyoruz en güzel cevabı.

    YanıtlaSil