Translate

12 Haziran 2012 Salı

Olurmu? | Giovanni Dos Santos

Bugun arkadaslarla olasi transferler hakkinda konusurken acaba Stancu'nun bolservisini alamazsak yerine kim gelecek gibilerinden bir soru sorduk kendimize?
Birden aklima Giovanni Dos Santos geldi.Olur mu gelir mi konularindan once son yillarda nerelerde hangi takimlarda neler yaptigina bir goz attim...Hepimizin bildigi gibi Catalonia alt yapisindan cikma bir oyuncu Dos Santos.2007-2008 senesinde Barcelona A takiminda toplamda 37 maca cikti.Bu İstatisligin ardindan da yuklu bir bolservis bedeliyle Tottenham'la 5 yillik sozlesme imzaladi...Acikcasi Premier Ligde pek bekleneni veremedi  ve sadece 18 macta forma giydi ve 2 gol atti.Daha sonra kiralik olarak sirasiyla İpswich Town,Galatasaray ve Racing Santander'de oynadi...
Kariyeri dususte gibi gorunse bile gectigimiz sezon Santander formasiyla La Liga'da gosterdigi performans ve Meksika Milli Takimindaki ustun oyunuyla Dos Santos hala ben buradayim diyor...Boyle bir transfer soylentisi kesinlikle duymadim fakat olursa bu transfer bana gore harika olur.

Not:Oyuncunun sozlesmesi gelecek sezon bitiyor ve Tottenham kulubu oyuncuyu bu sezon degerinin altinda bir fiyata satabilir.

Kadir Akpınar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder