Translate

9 Haziran 2012 Cumartesi

Gidenler | Onur Bilgin - Caner Osmanpaşa

Orduspor'umuz yeni sezona iç transferde  ilk olarak 2 oyuncumuzla yollarını ayırarak başladı.Bunlar Onur Bilgin ve Caner Osmanpaşa.
Onur,2009-2010 sezonunda Marmaris Belediye Gençlikspor'dan Orduspor'umuza katılmıştı ve 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.O zamanki planlar içerisinde alt yapımızdan yetişen Orçun Arslan ile ikisi kaleyi koruyacaktı.Ancak hazırlık maçlarındaki kaleci sıkıntısı o dönemki hocamız Osman Özdemir'i yeni bir kaleci istemeye itmişti.Neticede de hepimizin bildiği gibi Fevzi Elmas Antalyaspor'dan renklerimize bağlandı...Onur Bilgin 2009-2010 sezonunda sadece 7 maçta forma giydi.Geçtiğimiz 2 sezonda ise A takımda hiç forma şansı bulamadı.
Caner Osmanpaşa ise 2010-2011 sezonu başında Akçaabat Sebatspor'dan büyük umutlarla Orduspor'umuza katıldı.Yaşının genç olması ve fiziğinin güçlü durması bizlere yeni stoperimizi bulduk ! fikrini yerleştirdi.Ancak Caner'de Onur gibi fazla forma şansı bulamadı.2010-2011 sezonunda sadece 4 maçta forma giydi.Geçtiğimiz sezonun yarısında da Denizlispor'a kiralandı.
İki oyuncumuzda Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.Kendilerine kutsal formamız altında verdikleri mücadeleden ötürü SadeceOrduspor.blog olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Allah yolunuzu açık etsin.

SadeceOrduspor.Blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder