Translate

13 Haziran 2012 Çarşamba

#Varan 3 | Sonunda David Barral

Sonunda dedik cunku uzun suredir gundemimizde olan bir oyuncuydu.An itibari ile Sayin Baskanimiz Nedim Turkmen bu transferin bittigini Lig Tv'de acikladi... Peki David Barral kimdir?
10 Mayis 1983 San Fernando dogumlu oyuncumuz futbola Real Madrid alt yapisinda basladi.Real Madrid B ve C takimlarinda toplam 53 macta 9 gol kaydetti. A takimda hic forma sansi bulamadi.Daha sonra 2003-2004 sezonunda 2.Lig takimlarindan Fuenlabrada takimina kiralandi ve burda 34 macta 17 gol kaydetti.Bu yuksek form grafigi donemin 2.Lig takimi Gijon'un dikkatini cekti ve oyuncumuzu 2005 sezonunda Real Madrid'den renklerine bagladi.Gijon'da 2.lig ve La Liga olmak uzere 7 sezon Gijon'da forma giydi.201 macta 48 gol kaydetti... Oyuncumuz İspanya'da El Classico avcisi olarak taniniyor.Bunun sebebi ise neredeyse her Barcelona ve Real Madrid maclarinda gol bulmasi.
Sahada guclu fizigi ve mental yapisini cok iyi kullanmasi David Barral'in cok buyuk bir +'si olarak goze carpiyor.Barcelona'ya attigi bu golde bunu fazlasiyla gorebiliyoruz.
Oyuncumuzun en buyuk eksigi ise sahada fazla agrasif olmasi. Oyle ki 2011-2012 sezonunda La Liga'da toplam 9 sari kart gordu.
Takimimiz acisindan baktigimizda ise Cuper'in kafasindaki 4-4-2 sistemine cok yatkin bir oyuncu David Barral.İleride pivot santrafor gorevini fazlasiyla yapabilen bir oyuncu(yani bu sezon cektigimiz en buyuk sikinti)...
Bizden bu kadar...Orduspor'umuza Hosgeldin Barral. Bienvenida ! 

Kadir Akpinar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder