Translate

6 Temmuz 2012 Cuma

Roportaj | Ozan Gurhan Karahan

Orduspor Bayan Basketbol takimimizin idari menajeri Ozan Gurhan Karahan ile gectigimiz sezon ve gelecek sezon hakkinda keyirfli bir roportaj gerceklestirdik.

-İlk sorudan baslayalim.Klasiktir bize kendinizden bahseder misiniz? 


-1971 Ordu dogumluyum.Evliyim.1993 yilindan bu yana radyo,tv sektorunde calisiyorum.

-Orduspor'daki goreviniz nasil basladi?


-Tv 52 genel muduru Akin Cicek Orduspor Basketbol Subesi Baskani olunca bana idari menajerlik gorevini teklif etti.Eski bir basketbolcu ve iyi bir Orduspor'lu olarak bu gorevi seve seve kabul ettim.

-Sizce Orduspor basketboldaki ilk sezonunda basarili miydi? Eger degilse nerelerde eksiklik yaptik?


-Sezon bittiginde butun basketbol camiasi tarafindan taktir edilen bir kulup oldu Orduspor.Mesela 6 Haziranda kadinlar basketbol birligi kuruldu.2.Lige ilk defa katilip,henuz bir sezon oynamamiza ragmen Orduspor'da kulupler birligine davet edildi.Adana'daki toplantiya katilarak bizde bu olusumun icine girdik.Bunlarin disinda sportif basariyi da degerlendirirsek , ligi 3.sirada bitirerek play off'lara katilmaya hak kazandik.1.turda Mersin Universitesini eledik.2.turda Gure Belediyesi'ne 53-52 yenilerek Final Four'u kil payi kacirdik.

-Gure deplasmaninda yasanilan olaylar taraftarlarimizi cok uzdu.Orada olan olaylar hakkinda biraz bilgi alabilir miyiz ? 


-Basina yansiyanlarin disinda gelisen olaylar da oldu ama sporu saha icinde oynayip saha icinde bitirmek lazim.Sonucta Alanya'daki finallerde 2 baskan birbirlerine sarilip espiriler yaptilar,sohbet ettiler.Sadece taraftar degil hepimiz uzulduk.Dusunsenize,bir final maci oynuyorsunuz,mac devam ediyor,sahayla neredeyse zemin olan protokolde baskaniniz yatiyor,basinda doktorlar var.Ben benchten ayrilip Akin Beyin yanina gidiyorum,Oyuncularimiz hem mudafaa ettigi oyuncuya bakip hem tribunde rahatsizlanan baskana bakiyor...Neyse dedigim gibi hersey geride kaldi.Bizim kimseyle sorunumuz yok.

-Tv 52'de Basketbol Sube Baskanimiz Akin Cicek,32'de 32 yapicak bir takim kurmak istiyoruz demisti.Bu dogrultuda sanirim kadroda biraz revizyon olacak.Takimimizda gectigimiz sezondan ayrilacak ve kalacak oyuncularimiz kimler ?


-Gecen sene Orduspor Basketbol takimindan hic kimsenin beklemedigi basarinin sirri burada iste.Akin Cicek gibi her alanda iddaali ve onune surekli hedef koyan bir sube baskani var.Dogrudur onumuzdeki sezon nagmalup sampiyon olacak bir takim kurmak istiyoruz ama maci listede yazan oyuncuyla degil savasan,son topa kadar mucadele eden bir takimla kazanmak istiyoruz.Boyle bir takim kuran Antrenorle birlikte tabiki.Gecen seneki kadromuzda olan oyuncularimizin hepsinin mukavelesi 1 yillikti ama o kadrodan kalacak oyuncularimiz olacaktir.Yeni antrenorumuzle yapacagimiz gorusmelerden sonra netlesir tam olarak.

-Yeni hocadan soz acilmisken biraz ipucuyla birlikte yeni hocamiz hakkinda bilgi verir misiniz?


-Orduspor'un buyuklugune yakisacak kariyerli bir hoca diyelim simdilik...

-Son olarak Orduspor Bayan Basketbol Takimi idari menajeri olarak taraftarlardan istekleriniz ve onlara onerileriniz nelerdir ? 


-Buyuk Orduspor Taraftarina herkes hayran.Gecen sene sadece Orduspor Basketbol Takimi degil Orduspor Taraftari da oldukca konusuldu.Onumuzdeki sezon maclarimizi Durugol'deki salondaki oynamak istiyoruz.Az once dedigimiz gibi butun maclarimizi kazanmak istiyoruz.Guclu gucsuz takim ayrimi yapmadan Mor Beyaz formalarla salonu doldursunlar ve sporcularimizin yaninda olsunlar.Bunlari yapmaya devam edeceklerinden zaten suphemiz yok.

-Zaman ayirdiginiz ve bize deger verip sorularimizi cevaplandirdiginiz icin cok tesekkur ederiz.


-Ben Tesekkur ederim.


SadeceOrduspor.Blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder