Translate

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Ropörtaj | Kerem Öncel

-Öncelikle teklifimizi geri çevirmediğiniz için size çok teşekkür ederim.Sizin gibi kariyerli biriyle tanışma fırsatı bulmak bile bizim için şeref.Şunu belirtmeliyim ki 29 Mayıs gecesi Ahmet Kuru Orduspor tarihi açısından ne kadar önemliyse Kerem Öncel'de o kadar önemli bizim için. Bizler her ne kadar stadda da olsak milyonlarca Ordu'lu golü sizin sesinizle yaşadı.Bize o golü kendi düşüncelerinizle aktarabilirmisiniz ?

K.Ö - Ordu'da bu kadar sevildiğimi bilmek beni çok sevindirdi.Ahmet Kuru Orduspor'un yaptığı en akıllıca transferlerden biriydi.O pozisyonda da fırsatçılığını konuşturdu ve Milyonlarca Orduspor Taraftarını sevince boğarak Süper Lige çıkardı.


-Bir sözünüz var maç sonunda. ''Ordu bugün adeta Ankara'ya akın etmişti'' Orduspor Taraftarını nasıl buluyorsunuz?

K.Ö -Orduspor Taraftarı Türkiye'nin en ateşli taraftar gruplarından biri.Fazla söze gerek yok.


-O gece bir milattı Ordu şehri için ve 26 yıl aradan sonra Orduspor Süper Lige çıktı. Sizce ilk sezonunda Orduspor başarılı mıydı Süper Ligde?

K.Ö -Elbette başarılı diyebiliriz çünkü aşağıdan gelen takımların en kritik sezonudur ilk sezonları.LİGDE KALMAK AÇISINDAN.Lige iyi bir başlangıç yaptı Orduspor ve daha sonları düşüse geçti.Hector Cuper geldiğinde bizde eleştirdik.Ligi bilmiyor Türk futbolcusunu tanımıyor diye ancak Cuper,Nedim Türkmen'i utandırmayarak haklı çıkardı.Orduspor ilk sezonunda başarılı diyebiliriz.


-Sizce Orduspor'un gelecek sezon hedefi ne olmalı ?

K.Ö -Valla birşey söylemek için erken.transferleri görmek lazım, yeni sezon planlamasına bakmak lazım, hazırlık dönemi nasıl geçecek? Bir çok soru var ortada ...Daha erken bir şey söylemek için..


-Daha uzun bir ropörtaj yapmak isterdik sizinle ama vaktinizi almak da istemiyorum açıkcası.Tekrardan cok tesekkür ediyorum. Son olarak neler söylemek istersiniz yıllardır futbolun içinde biri olarak Orduspor Taraftarına?

K.Ö -Centilmence aynı şekilde takımlarını desteklemeye devam etsinler.Ordu turizm potansiyeli olan bir şehir.Asla unutulmaması gereken şey futbol asla futbol değildir.Rakip takım taraftarını bu bağlamda asla üzmemek gerekiyor.İyi ağırlamak lazım.Bu şehir daha fazlasını hak ediyor çünkü.Her daim centilmenlik ön planda olmalı.Orduspor'a ve büyük taraftarına gelecek sezon başarılar diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder