Translate

18 Mayıs 2012 Cuma

Olmadı 1-3 | Orduspor - Gaziantepspor

Orduspor'umuz Spor Toto Kupası finalinde dün akşam Fi Yapı İnönü Stadyumunda Gaziantepspor ile karşılaştı. ilk 11'imize baktığımızda diğer Spor Toto maçlarından  farkı yoktu kadronun.Sezon içinde alışık olmadığımız ancak bu kupada Hector Cuper'in sıkça denediği;defansta, Müslüm-Garcia-Ömer Alp-Murat Kalkan bloğu,Sol açıkta Dalmat hemen aklımıza gelen değişikler.Bu sistemi ligde pek kullanmadık.Tabi birde Javito ve Müslüm'ün ikinci yarı yer değiştirmesi var.
Maça 1-2 sut dısında pek etkili başlayamadık ve neticesinde 17.dk'da Cenk Tosun'un penaltı golüyle mağlup duruma düstük.Bu dakikadan sonra oyuna biraz olsun ağırlığımızı koyduk.Ancak en büyük handikapımız defansta neredeyse her topa rakibin vurmasıydı.Ligde daha önce hiç beraber oynamayan Garcia-Ömer Alp ikilisinin bunda büyük etkisi oldu.38.dk'da Hakan Özmert'in kişisel becerisiyle beraberliği yakalasakta defansın ortasındaki problem devam etti. Öyle ki 82.dk'da yediğimiz golde Cenk Tosun'u marke eden ikili Bruno ve Müslümdü (!) Daha sonra 86 dk'da Sapara skoru belirledi.
Kupa her ne kadar hazırlık kupası gibi görünsede bir daha tekrarlanmayacak bu kupanın tek sahibi olmak istedik.Ancak maalesef futbolcularımız istemiyor gibiydi. Canları sağolsun.İyi dinlenin çocuklar Seneye bu taraftarı üzmeyeceksiniz !

SadeceOrduspor.blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder