Translate

12 Ağustos 2011 Cuma

Okuyoz Biz Yiaa

   Evet Sayın Başkanım okuyoruz biz.Hepimiz öğrenciyiz.Yılların bu takımı içerde dışarda sürekli destekleyen öğrencileriz.Sanırım bu sene içerde desteklemek çok güç olacak.Bunun sebebi de kombine fiyatları!600 lirayı şu an hangi ilde hangi öğrenci verebilir ? Bu aklımıza bizim aşkımıza fiyat mı çekiliyor sorusunu getiriyor.Eğer öyle ise şunu iyi bilin bizim aşkımız ne süper ligle ne kombineyle ne parayla ölçülür.Tarifi yoktur.Sizin açınızdan bakalım olaya ? evet 600 lira gelecek.Belki oyuncumuzun transfer taksidi ödenecek belki başka birşey.Bizde en az sizin kadar  isteriz klübümüzün finansal anlamda sıkıntı çekmemesini.Ancak dediğim gibi başkanım. Öğrenciyiz biz ...Ayrıca son olarak sayın yönetim ! Bizler Olmadan Rize maçındaki atmosferi YAKALAYAMAZSINIZ ! Rakiplerimize bakalım.
   Ankaragücü ve Gençlerbirliği geçtiğimiz sezon bilet fiyatları 1 lira ile 5 lira arasında değişti.Bursaspor'un şampiyon olduğu sene ise kale arkaları 260 liraydı.Bizim kale arkaları 300 ! Aradaki stad farkından bahsetmiyoruz bile ! Samsunspor'un Kombine Fiyatları İse Şu Şekilde ; Kale Arkaları 150 Maraton 300 Kapalı 600 YORUMSUZ !
   Yönetimi ele aldığınızda ilk işiniz kombine sistemini düzene sokmaktı.Tamam dedik alalım kombine ve bu sistemi destekledik. Biraz araştırma yaptığımızda ise dünya üzerinde artık kombine sistemi kaldırılmaya başlanmış.Liverpool,Manu gibi takımlar sadece belli kişilere belli sayıda kombine sattığını öğrendik.Sebebini araştırdığımızda herkesin bu takımları gelip izleme imkanı bulmasıymış.

Ya da Konuya Şöyle Bakalım ;


Türk sinemasının klasik senaryolarından birini oynuyoruz bu aralar Ordu’da . Herkes biliyordur eminim. 2 aşık vardır . Erkek fakir ama emekçi ; kız zengin , varlıklı ama görgüsüz bir ailenin düzgün kızı . Aşklarını doyasıya yaşarken , hayatlarını doyasıya yaşarken gün gelir kızın küstah zengin babası kızını fakir delikanlıya vermek istemez. Kız isyan eder  aşıktır , istiyordur. Ama babası iki aşığı ayırmak için çabalar durur . Görüşmelerini yasaklar , para teklif eder kızının peşini bırakması için . Ama sevdalı delikanlı paraya değişmez sevdasını bir yol bulur ama sevdiğini görür .

Bizimkisi de o misal . Sevdalı uşaklar bizleriz . Tek sevdamız Orduspor . Zengin aileyi de Orduspor yönetimi oynuyor . Bu zamana kadar birçok kez sevdamızla buluşmamızı engellemeye çalıştılar , başaramadılar ! Şimdi bu işi baştan bitirmeye çalışıyorlar . Bizi bu yıl boyunca sevdamızdan uzak tutmak için maddi yollarla bizi engellemeye çalışıyorlar . Ama bilmiyorlar ki bizi sevdamızdan yine uzaklaştıramazlar . Çünkü biz zorlukları aşar , çileyi çeker binlerce km gider yine sevdamızın yanında oluruz . Yine öyle olacak. Bizi sevdamızdan ayırmak İM-KAN-SIZ !

1 yorum: